Kako zamotati (uviti, smotati) sarmu? Recept u slikama :)

Ovo biste trebali dobiti nakon što ispratite sve korake :)

Ovo nije baš stručno objašnjenje…ali mislim da je veoma korisno. Ja sam ovako nekako nadošla da mi je najbolje smotati sarme a da se ne raspadnu pri kuvanju, pošto je mi kuvamo tako da ima supice u njoj :) Dakle…ovo je savet u slikama jedne amaterke u poslu kuvanja, ako nekom bude koristan – tim bolje! Recept za smesu i kuvanje sam napisala ovde :)

Kliknite na fotografiju za uvećan prikaz:

 

Posetioci su tražili::

O autoru

Autor ponekog zanimljivog recepta. Krivac za dosadno - dugačke recepte sa puno fotografija. Rame uz rame sa mangupom - administrator sajta Kuvajmo B(l)ogovski. Krivac Plus - za proveru i objavu recepata koje smo primili od ostalih autora na sajtu. U slobodno vreme (kojeg je zamalo pa ništa), autor tekstova na sajtu Korak u Kokicin svet - www.subotica.in.rs).

http://www.subotica.in.rs/

Pogledaj sve članke od Kokica

Komentari

  1. Pingback: Kako zamotati (uviti, smotati) sarmu? Recept u slikama :) | www.blogovnik.com

  2. Pingback: Recept za sarmu | Testenine | Kuvajmo b(l)ogovski | Recept | Recepti | Kuvar

  3. stevo

    Naravno, stiglo nam vreme za sarmu! I verujem da onaj koji voli sarmu, voli na hiljadu načina! Što se savijanja tiče, praksa čini čuda, ali je za mene najsigurnije ako ih gusto poredjam, i nema šansi da se raspadnu! Inače, u drugoj laboški uvek skuvam i ribanac sa fino nadimljenim stvarima, tako da frke nema sa supicom. Apropo, prošle nedelje skuvao, ne pitaj koliko, danas sam pojeo poslednji „zavežljaj“! I pre neki dan i buraz pojeo tri komada, a jela i šćera, tako da se pred Novu godinu spremam za kuvanje nove ture, pa sve dok mi zima ne dosadi, još pet-šest puta sigurno! Pa onda PRIJATNO!

  4. Pingback: Sarmice od kelja - Recepti - Kuvar

  5. Pingback: Sarma od kiselog kupusa sa orasima - Recepti - Kuvar

  6. Pingback: Sarme od rastana - Recepti - Kuvar

  7. Pingback: Recept za sarmu - Recepti - Kuvar

  8. Pingback: Zapečena sarma od slatkog kupusa | Jela od mesa

Ostavite odgovor