Kuvajmo Blogovski – Recepti na lak način

Nova nagradna igra Šef kuhinje

Dragi naši, proteklih meseci imali smo nagradnu igru u kojoj smo birali recept meseca. Moramo priznati, veoma je teško odabrati jedan od mnogo primljenih recepata u toku meseca, za koji bismo rekli – e to je taj, najbolji recept ovog meseca. Iz tog razloga, u pomoć nam je priskočio čika Gugl i njegove analize.

Sa 31.07.2015. ta se nagradna igra završava, a pobednički recept proglasićemo 10.08.2015. godine. Još uvek možete učestvovati u njoj, svi recepti primljeni do kraja 31-og, učestvovaće u izboru.

Od 01.08.2015. godine, startuje nova nagradna igra Šef kuhinje. Nagrada ostaje ista, kao i u dosadašnjoj nagradnoj igri, a to je 1000,00 dinara. Traje od 01-og u mesecu, pa do zadnjeg dana, a pobednika takodje proglašavamo 10-og u narednom mesecu.

Šta očekujemo od šefa kuhinje? Od šefa kuhinje očekujemo da kuva raznovrsno i ukusno, da sam fotografiše pripremljenu hranu, kao i da sam napiše recept i jasno uputstvo za pripremu istog. Što raznovrsnija kuhinja, to je bolji šef kuhinje.

NAGLAŠAVAM da novi autori imaju jednak tretman kao već oprobani autori, tako da, nemojte se bojati, priključite se. Ako se bira šef meseca, gleda se isključivo doprinos kuhinji 🙂 za taj mesec 🙂

Takodje, kako bi neko mogao biti šef kuhinje, nije u redu da bude „incognito“ kod nas. Znači, potreban je samo jedan mali korak, a to je da je:

– registrovan na našem sajtu – registracija OVDE

– da ima uredjen profil na našem sajtu – uredjenje profila OVDE

Recepte za učestvovanje u nagradnoj igri Šef kuhinje možete slati:

POŠALJI RECEPT

Radujemo se unapred vašem učestvovanju! Puno sreće!