Kuvajmo Blogovski – Recepti na lak način

Pobednički recept za mesec maj 2015

Stigao nam je i 10.06.2015. godine, pa…kako smo i obećali, svakog 10 – og u mesecu ćemo proglasiti pobednički recept za prethodni mesec, a ovaj put je to pobednički recept za mesec maj 2015.

Pošto smo uneli neke izmene u izgled sajta, ovakav prikaz nam veoma jasno dočarava koji je recept bio popularan na društvenim mrežama. Na svakom receptu, sa leve strane, jasno je vidljivo koliko je puta recept podeljen sa društvom 🙂

Ovaj mesec, to je bio recept za Sladoled rum punch, naše višegodišnje autorke na sajtu Diksi. Možete pogledati i ostale recepte koje je ona rado delila sa nama, klikom OVDE.

Dragoj Diksi čestitamo na pobedničkom receptu, zahvaljujemo joj se što učestvuje u nagradnoj igri Pošalji recept i zaradi sa nama i nadamo se da ćemo se i nadalje družiti.

Sve vas, naše drage posetioce i autore, pozivamo da se priključite našoj nagradnoj igri i podelite sa nama vaše recepte. Možda sledeći mesec upravo vaš recept pobedi. Važno je učestvovati i deliti recepte na društvenim mrežama, kako bi upravo vaš recept bio što popularniji i…to je to 🙂

Čekamo vas, Kuvajmo Blogovski, mangup & Kokica 🙂