Kuvajmo Blogovski – Recepti na lak način

Pobednički recepti za februar – mart 2014

Dragi naši…posle malo duže vremena, došao je i taj momenat da proglasimo pobednike za februar i mart.

Bez krajnje namere da se pravdamo…par reči na tu temu. Kao i većini naših posetilaca, vreme je nešto čega nikada nemamo dovoljno. Beskrajna trka kroz život, jurnjava na posao i sa posla, klasične obaveze koje nas sve dočekaju kada dodjemo kući…pa na sve to, neke nove situacije koje iziskuju crpljenje i ono malo slobodnog vremena što preostaje, došli smo do toga da je i odlučiti pobednika predstavljalo vremenski izazov!

Takodje, još je manje vremena preostalo da se ja, Kokica, bavim receptima i novotarijama. Sustići primljene recepte, takodje je bio herojski uspeh 🙂

Iskreno se nadamo da nam sve navedeno ne zamerate i da smo zadržali vašu pažnju i zainteresovanost za nove i stare recepte sa naših strana. U svakom slučaju, hvala vam i na odvojenom vremenu da pročitate ovih par redova.

Za pobednički recept februara 2014. godine, odabrali smo Pavlovu sa jagodama i narom. Ako je isprobate, verujemo da ćete podržati našu odluku u potpunosti. Na receptu se zahvaljujemo našoj dragoj Makaroni, koja je sa nama od samih početaka sajta Kuvajmo B(l)ogovski i nadamo se da će se i ubuduće družiti sa nama.

Za pobednički recept marta 2014. godine, odabrali smo Dukan fašire punjene sirom, uzevši u obzir koliko je ime Dukan popularno ovih dana 😉 , te se obradovavši da je takav recept obogatio naše strane. Recept je poslala draga nam Erna, takodje verni autor na vašim i našim stranama.

Veliki pozdrav svima i zahvalnost na vernosti i poverenju!