Kuvajmo Blogovski – Recepti na lak način

Moraš da me probaš u junu pobednički recept

Pre nekoliko dana smo započeli novu nagradnu igru – Delimano nagradjuje. Time se sa junskim pobednikom igra „Moraš da me probaš“ završava.

Kao pobednički recept u junu izabrali smo „Belu tortu sa višnjama“ autorke Suzane. Recept je zaista privukao pažnju, što posetama, što FB lajkovima, a to je i suština naziva „Moraš da me probaš“ 🙂 jer je pretpostavka, jel…da će ljudi poželeti isprobati recept kada su već došli da zavire o čemu je reč 😉 .

Pobednici čestitamo i zahvaljujemo se na prelepom receptu. Takodje, kao i uvek, od srca se zahvaljujemo svima koji su učestvovali u nagradnoj igri 🙂 No, od hvala se ne živi, jel…pa vas u to ime pozivamo da nas pratite i dalje, da pratite dešavanja i da učestvujete u nagradnim igrama. Delimano nagradjuje lepim nagradama i radosni smo da to možemo sa vama podeliti!Ako želite učestvovati, sve što treba je da kuvate, fotografišete i šaljete recepte na Kuvajmo Blogovski. Više o novoj nagradnoj igri možete pročitati OVDE.

Hvala svim dragaim kuvaricama (kuvarima se ne zahvaljujem, jer nije baš da ih je bilo ovih dana 😉 ) koje sa nama dele svoja umeća u kuhinji!