Moraš da me probaš u junu pobednički recept

dana

Print Friendly, PDF & Email

Pre nekoliko dana smo započeli novu nagradnu igru – Delimano nagradjuje. Time se sa junskim pobednikom igra „Moraš da me probaš“ završava.

Kao pobednički recept u junu izabrali smo „Belu tortu sa višnjama“ autorke Suzane. Recept je zaista privukao pažnju, što posetama, što FB lajkovima, a to je i suština naziva „Moraš da me probaš“ 🙂 jer je pretpostavka, jel…da će ljudi poželeti isprobati recept kada su već došli da zavire o čemu je reč 😉 .

Pobednici čestitamo i zahvaljujemo se na prelepom receptu. Takodje, kao i uvek, od srca se zahvaljujemo svima koji su učestvovali u nagradnoj igri 🙂 No, od hvala se ne živi, jel…pa vas u to ime pozivamo da nas pratite i dalje, da pratite dešavanja i da učestvujete u nagradnim igrama. Delimano nagradjuje lepim nagradama i radosni smo da to možemo sa vama podeliti!Moraš da me probaš u junu pobednički receptAko želite učestvovati, sve što treba je da kuvate, fotografišete i šaljete recepte na Kuvajmo Blogovski. Više o novoj nagradnoj igri možete pročitati OVDE.

Hvala svim dragaim kuvaricama (kuvarima se ne zahvaljujem, jer nije baš da ih je bilo ovih dana 😉 ) koje sa nama dele svoja umeća u kuhinji!



adminhttps://www.kuvajmo-blogovski.com/
Iza admina, ponekad se krije mangup, ponekad Kokica. To vam je - faktor iznenadjenja 🙂 Ono što admin radi - jeste da brine o sajtu, a za to smo zaduženi oboje, gos'n i gospo'ja Major 🙂

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

88,946FansLike
85FollowersFollow
3,388FollowersFollow
2,542FollowersFollow
1,296FollowersFollow
2,210SubscribersSubscribe

Mix punjenih paprika, tikvica i paradajza u soku od paradajza

Kako god, evo paprike ovaj put u društvu tikvica i paradajza. Mogu vam reći, kombinacija je naišla na opšte odobravanje 🙂 a bilo je zanimljivo igrati se eci - peci -pec - šta ću sad da probam...

Recept za domaći hrskavi hleb kao iz starih peći

Hrskava korica, gust hleb od kojeg vam je dovoljno jedno parče da se zasitite (ali nastavite dalje jer uživate u njegovom ukusu)...podseća na neka davna, ali ne i zaboravljena vremena, na bake i detinjstvo, miris svežeg hleba tek izvadjenog iz peći.