Kuvajmo Blogovski je portal sa receptima domaćica (domaćina) ex – yu prostora i dijaspore, koji postoji od 2009 – te godine.

Svi recepti objavljeni na sajtu Kuvajmo Blogovski, oprobani su u domovima naših posetioca i ljudi dobre volje koje te iste recepte dele sa nama.

Glavna ideja pri nastanku sajta i moto kojeg se nastojimo pridržavati je „da svi – i mladi i stari – i početnici i profesionalci – i muškarci i žene“ nauče pripremiti jela po našim receptima. Upravo taj moto doveo je do velike posećenosti sajta i mnoštva zadovoljnih posetioca svih uzrasta, koji su upravo družeći se sa nama, naučili pripremati kako jednostavna, tako i komplikovanija jela.

Danas, naš sajt posećuju korisnici od 7 – 77 godina, muškarci i žene. Takodje, sa nama recepte dele domaćice i domaćini kako iz Srbije, tako i sa ex – yu prostora, te to našu ponudu recepta uokviruje u predivno šarenilo raznih kuhinja.

Na mesečnom nivou nastojimo nagradjivati najbolje recepte, što za rezultat daje mnogo novih i kvalitetnih recepata, a takodje podstiče i takmičarski duh domaćica koje te recepte dele sa nama, a ujedno i još veću posećenost sajta.

Šta i kakav vid saradnje nudimo?

Šta je ono što možemo da vam ponudimo?

Brendirana pozadina – tip oglašavanja gde je pozadina svake stranice našeg sajta rezervisana za vas i na ovaj način vaš proizvod se nudi svakom posetiocu našeg sajta.

Banner sa strane – gde svaki recept prikazuje i vašu reklamu.

Sponzorisani recepti – reklamiranje proizvoda koji se mogu povezati sa receptima, da li neki od sastojaka ili posudje. Vi nam poklanjate, mi isprobavamo i reklamiramo kroz recepte, obične ili po dogovoru to mogu biti i video recepti.

Ovakav vid reklamiranja je veoma isplativ, a iz razloga što je to reklama u vidu banera koja ostaje trajno na našem sajtu u pomenutim receptima.

Nagradni konkursi – organizuju se za naše autore, gde se biraju najbolji recepti ili najbolji autori, a vi ih nagradjujete vašim proizvodima.

Ovo je za firme takodje zanimljiv vid reklamiranja, pošto, jednako kao i sponzorisani recepti, ostaje trajno na našem sajtu, jer u svaki recept koji učestvuje u konkursu, stavljamo baner firme koja nagradjuje.

Takodje, ovo je odlična prilika za Vas, kao sponzora nagrade, da Vaš proizvod približite, kako autorima recepata, tako i posetiocima sajta.

Posebne promocije proizvoda po nižim cenama za posetioce sajta – ako želite, možete proizvod ponuditi na našem sajtu  i samo za naše posetioce po specijalnim cenama.

Ako imate posebne ideje i predloge, otvoreni smo i za razmatranje istih.

Ostvarene uspešne saradnje

Na naše veliko zadovoljstvo, kao i zadovoljstvo naših autora, do sada smo ostvarili više lepih saradnji. Naveli bismo neke od njih…

Sa firmom Delimano ostvarili smo više vidova saradnje. Imali smo nagradnu igru, gde je Delimano nagradjivao naše autorke lepim poklonima. Zatim, sponzorisane recepte, kako uobičajene, tako i video recepte. Reklamirali smo proizvod po posebnoj ceni samo za naše posetioce. Takodje, za njih smo reklamirali proizvode putem brendirane pozadine.

Sličan vid saradnje imali smo i sa firmom Vitapur, gde smo imali nagradne konkurse za recepte, opet – nagradjene lepim poklonima. Brendirana pozadina je i ovaj put imala lepog učinka.

Sa firmom Gasiks iz Kruševca smo takodje imali vid saradnje tipa sponzorisanih recepata.

Od inostrane firme Wondershare čiji softver Filmora (za obradu video materijala) koristimo, dobili smo paket specijalnih efekata kako bismo obogatili naše video recepte.

Takodje, sponzor nam je bila i firma Vizioshop, koja je nagradjivala naše autore posebno izradjenim šoljama, keceljama, majicama…

I Mlekara Subotica je bila jedan od sponzora našeg sajta.

Ako ste zainteresovani za reklamiranje kod nas ili bilo koji vid saradnje sa nama slobodno nas kontaktirajte.

Kuvajmo Blogovski