Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela sajta Kuvajmo-blogovski.com i svih njegovih delova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Ni jedan deo sajta Kuvajmo-blogovski.com ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Sajt Kuvajmo-blogovski.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posetilaca i linkova na spoljne stranice.

Sadržaj sajta Kuvajmo-blogovski.com koristite isključivo na vlastitu odgovornost te sajt ne snosi odgovornost za eventualne štete nastale korištenjem sadržaja sajta.

Sajt Kuvajmo-blogovski.com zadržava pravo menjanja i uklanjanja sadržaja sa sajta bez prethodne najave.

Sajt Kuvajmo-blogovski.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala smatra se kršenjem autorskih prava sajta Kuvajmo-blogovski.com i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (www.kuvajmo-blogovski.com, partneri, korisnici…) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je sajt Kuvajmo-blogovski.com povredio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Sajt Kuvajmo-blogovski.com sadrži i linkove prema drugim web stranicama i ne smatra se odgovornim za sadržaj na tim stranicama.

Sajt Kuvajmo-blogovski.com nije odgovoran za sadržaj stranica oglašivača na portalu te ni za kakvu štetu nastalu reklamiranjem na sajtu Kuvajmo-blogovski.com

Sajt Kuvajmo-blogovski.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri.

Sajt Kuvajmo-blogovski.com se obavezuje da će u dobroj nameri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja sajta, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Sajt Kuvajmo-blogovski.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja sajta (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu) ili podatke unešene u postupku registracije. Ove podatke sajt Kuvajmo-blogovski.com koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao sajt i njegove sadržaje dodatno usmerio i prilagodio publici koja ga posećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Sajt Kuvajmo-blogovski.com podatke koje prikuplja tokom pristupa sajtu putem mobilne android aplikacije, obavezuje se da će prikupljene podatke koristiti samo za potrebe deljenja sadržaja putem socijalnih mreža isključivo na Vaš zahtev.

Sajt Kuvajmo-blogovski.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila sajta Kuvajmo-blogovski.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Registrovani korisnik je saglasan da na sajtu Kuvajmo-blogovski.com garantuje i prenosi sva prava za kopiranje, reprodukciju, distribuciju, objavljivanje ili bilo koju drugu upotrebu (bez ograničenja) predatih sadržaja (recepata, tekstova, slike) uključujući podatke ostavljene prilikom registracije naloga na sajtu. Sajt Kuvajmo-blogovski.com može slobodno da koristi sadržaje (recepte, tesktove, slike) u bilo kojim medijima.

Sajt Kuvajmo-blogovski.com zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja bez prethodne najave.