Delimano nagradjuje pobednica za jul i nastavak nagradne igre u avgustu

I tako… stigosmo do kraja prvog meseca nagradne igre „Delimano nagradjuje„. Moramo priznati da je nagradna igra izuzetno lepo prihvaćena, pa ćemo u skladu sa time reći i drago nam je da vam se dopada nagrada koju je Delimano pripremio za vas.

Nakon što smo detaljno pregledali posećenost recepata po pojedinim autorima, došli smo i do pobednice za jul. Autorka koja je donela najviše poseta našem sajtu, a samim time i najviše prikaza reklamnog banera Delimana, koji je obezbedio nagradu za pobednika, jeste Ljubinka. Sem što je donela ubedljivo najviše poseta, ona nas je počastila mnoštvom raznolikih recepata, lepo fotografisanih i jasno napisanih, što sve zajedno potvrdjuje njenu pobedu za jul.

500x90-banner-recept-5Pobednica je osvojila Clarity Chopper Pro i nadamo se da će uživati u svojoj kuhinji koristeći svog novog pomoćnika 🙂

POGLEDAJ RECEPTE POBEDNICE

Moramo pohvaliti i sve ostale autorke koje su učestvovale i čiji su recepti takodje bili lepo posećeni. Pozivamo ih da i nadalje učestvuju u nagradnoj igri Delimano nagradjuje, jer obećavamo da je Delimano i za naredni mesec pripremio fantastičnu nagradu.

Par saveta za uspešnu posećenost recepata 🙂 Potrudite se da:

  • naziv recepta bude privlačan
  • fotografija bude lepa i jasna
  • da ljudi saznaju za vaše objavljene recepte
  • delite vaše recepte, pozovite prijatelje da ih pogledaju
  • objasnite recepte lepo i jasno

UČESTVUJTE U NAGRADNOJ IGRI DELIMANO NAGRADJUJE, VIDEĆETE, SIGURNI SMO DA ĆE VAM SE IZNENADJENJE KOJE JE DELIMANO PRIPREMIO ZA POBEDNIKA U AVGUSTU IZUZETNO DOPASTI!

Recepte šaljite na stranici POŠALJI RECEPT i… pozovite svoje prijatelje da posete naš sajt i vaše recepte na njemu.