Pobednica nagradne igre šef kuhinje u avgustu

dana

Print Friendly, PDF & Email

Počevši od 01.08.2015. godine, pokrenuli smo nagradnu igru Šef kuhinje. Želeli smo uvesti nešto novo, pošto je izbor jednog recepta od mnoštva primljenih recepata veoma težak.

No, ispostavilo se da situacija ni sada nije mnogo jednostavnija, jer jednako je teško odabrati pobednicu kao i pobednički recept.

Primili smo mnogo recepata, što od novih autorki, što od autorki koje su sa nama već dugo godina, što od autorki koje su obnovile druženje sa nama i što nas izuzetno raduje.

Pre nego što proglasimo pobednicu, želela bih da podsetim šta je to što smo tražili od šefa kuhinje 🙂 :

  • da kuva raznovrsno i ukusno
  • da sam fotografiše pripremljenu hranu, kao i da sam napiše recept i jasno uputstvo za pripremu istog
  • da odvoji vreme da uredi svoj profil na našem i vašem sajtu 🙂

Dakle, nismo naveli da treba da sadrži odredjene kategorije recepata, nego jednostavno, da kuva raznovrsno. Mislim da nismo tražili mnogo, ali smo dobili mnogo i hvala svim učesnicama na tome.

Nakon veoma dugog razmišljanja, što nakon završenog slanja recepata za avgust, što za vreme objave recepata, doneli smo odluku. Verujte nam na reč, iskreno, od srca vam pišem, zaista smo se teško odlučili i nadamo se da nam niko neće zameriti odluku, jer je neka morala biti doneta 🙂

Kao šefa kuhinje za avgust, proglašavamo novu autorku na sajtu erictanju i pozivamo vas da klikom na njeno ime prelistate sve recepte koje smo od nje primili u avgustu i prosudite sami da li smo doneli dobru odluku. Ima tu svega, od kokošije supe, babuški, princes krofni, knedli, škembića…pa do kiselih krastavčića, pogačica sa čvarcima, hleba, salati, piroški i mnoštva kolača.

Želimo da pozovemo sve učesnice da i dalje kuvaju sa nama, jer možda, upravo sledeći mesec, baš one budu pobednice. Takodje, pozivamo i nove autore da se ohrabre i učestvuju. Zahvaljujemo se svima na učestvovanju i čestitamo našoj pobednici.

U toku je nagradna igra za šefa kuhinje za septembar 🙂 Učestvujte!adminhttps://www.kuvajmo-blogovski.com/
Iza admina, ponekad se krije mangup, ponekad Kokica. To vam je - faktor iznenadjenja 🙂 Ono što admin radi - jeste da brine o sajtu, a za to smo zaduženi oboje, gos'n i gospo'ja Major 🙂

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

88,946FansLike
85FollowersFollow
3,388FollowersFollow
3,570FollowersFollow
1,298FollowersFollow
2,210SubscribersSubscribe

Puž pogačice sa feta sirom i začinima

Neki dan sam smućkala ovo dizano testo, imala sam feta sira, pa napravila neku kombinaciju punjenih pletenica. Bilo je predivno. Nisam slikala - a gde će recept bez slikanja... Onda sam neki dan od istog testa napravila ove puž pogačice - ukus potpuno drugačiji, a opet - tako dobar.

Pohovano belo meso u kornfleksu ili kako upohovati meso

Pohovano meso baš i nije neka nauka, jel? E sad, neki vole tanko izlupano sa puno poha, drugi vole debelo meso, malo poha...treći vole sve kao flis papir Nekada su se za pohovanje podrazumevale svinjske šnicle, barem u našoj kući. Odavno je Kraljica Majka zamenila svinju sa piletom 🙂