Dragi naši, došlo je vreme da proglasimo i pobednicu nagradne igre „Delimano nagradjuje“ za septembar.

Osvrnula bih se malo unazad. Želela bih da se zahvalim svim dragim ženama koje su učestvovale u nagradnoj igri proteklih meseci i sa nama podelile mnoštvo raznolikih recepata. Sve ste vi, svojim učešćem, doprinele bogatijoj ponudi recepata na našim stranama. Na tome vam se od srca zahvaljujemo! Zaista.

Od srca hvala svim učesnicama!

Ako ćete nam verovati, a nadamo se da smo godinama unazad zaslužili vaše poverenje, zaista je teško proglasiti pobednika, tačnije pobednicu, pošto nam muški deo populacije baš i nije aktivan na ovim stranama. Brojke su tu, one nam govore ko je pobedio. Taj deo nije težak. Teško je iz tog razloga, što ste se sve podjednako trudile, ali je nagrada, na žalost, jedna i ne možemo je podeliti 🙂

Sa druge strane, radost nam je da smo proteklih meseci imali mogućnost da vas za vaš trud nagradimo veoma lepim poklonima. Isto će biti i sa pobednicom za septembar.

Igramo se dalje, pod nazivom „Čije smo recepte najviše voleli ovaj mesec“

Sa tom nagradom, završavamo ovaj ciklus nagradne igre na Kuvajmo Blogovski, pod nazivom „Delimano nagradjuje“ i igramo se dalje 🙂 Pravila su ista, samo je nagrada drugačija. Pobednik nagradne igre osvaja 1000 dinara. Nije mnogo, ali taman dovoljno da se napravi neka tortica i proslavi pobeda 🙂

Mi ćemo, naravno, nastojati da pronadjemo mogućnost da vas i dalje nagradjujemo robnim nagradama, ali, za to je potrebno pomalo sreće, pomalo dobre volje i sa neke druge strane, a za to je potrebno vreme i strpljenje.

Pobednica nagradne igre „Delimano nagradjuje“ za septembar

Dakle, pobednica za septembar, gledano po broju poseta na receptima koje nam je poslala u septembru, zaključno sa 30.09.2016. godine, jeste diksi iliti naša autorka Dijana Popović. Nagrada koju je Dijana osvojila, a koju joj poklanja Delimano, jeste srebrni Nutribullet!kb-image-nutribullet-silverNadamo se da će ga sa uživanjem koristiti! Dragoj Dijani čestitamo od srca, a svim dragim autorkama koje su učestvovale u nagradnoj igri, zahvaljujemo se na učešću i pozivamo ih da nas i dalje prate i učestvuju u sledećoj nagradnoj igri.