Delimano vas nagradjuje Nutribulletom za avgust

dana

Print Friendly, PDF & Email

Stigao je 5-ti u mesecu i vreme je da proglasimo pobednicu (jer samo cure učestvuju, momci nešto nisu aktivni u receptima 😉 ) za avgust. Nagradna igra „Delimano nagradjuje“ uveliko traje i nastavlja se i u sledećem mesecu. Iskoristite priliku i učestvujte i vi u borbi za veoma lepe nagrade!

Prelepa nagrada od Delimana!

Kako ste mogli pročitati u naslovu, za avgust, Delimano vas nagradjuje prelepom i vrednom nagradom – Nutribulletom. Ako ste nas pratili, videli ste da je Nutribullet veoma korisna spravica u domaćinstvu, koja radi svašta 🙂 Više o tome šta sve Nutribullet može, pročitajte OVDE.Nutribullet 2Verujem, da će dobitnica ove nagrade uživati koristeći ovaj divan aparat! Ako pak, kojim slučajem, već uživa u Nutribulletu i njegovim mogućnostima, nadamo se da će ga sa radošću podeliti sa nekom njoj dragom osobom.

Pobednica nagradne igre Delimano nagradjuje za avgust

Kako smo najavili ranije, merilo po kojem biramo pobednika u nagradnoj igri „Delimano nagradjuje“ jeste sveukupna posećenost recepata po autoru, a objavljenih u mesecu za koji biramo pobednika. Ovaj mesec, avgust 2016. godine, taj autor je Tackica! Ona nam je poslala mnogo lepih recepata, raznovrsnih, lepo objašnjenih i fotografisanih. Hvala Tackici na učestvovanju u nagradnoj igri, nadamo se da ćemo se i dalje družiti na našim stranama.500x90-banner-recept-5Takodje, pozivamo sve dosadašnje, kao i sve potencijalne učesnike nagradne igre, da se ohrabre, da budu istrajni, da dele na društvenim mrežama recepte koje su poslali u mesecu za koji se dodeljuje nagrada i da time povećaju šansu da njihovi recepti donesu najviše poseta i samim time, da osvoje vrednu, lepu i korisnu nagradu!

Još o nagradnoj igri pročitajte OVDE.

Naglašavam da merilo pobede nije broj poslatih recepata, nego njihova ukupna posećenost, ali se ujedno očekuje i lepa fotografija kao i jasno i uredno objašnjenje.

Pobednici još jednom čestitamo od srca, zahvaljujemo joj se na učešću i pozivamo ostale da učestvuju!

Recepte šaljite preko stranice POŠALJI RECEPT.adminhttps://www.kuvajmo-blogovski.com/
Iza admina, ponekad se krije mangup, ponekad Kokica. To vam je - faktor iznenadjenja 🙂 Ono što admin radi - jeste da brine o sajtu, a za to smo zaduženi oboje, gos'n i gospo'ja Major 🙂
88,996FansLike
85FollowersFollow
3,388FollowersFollow
2,399FollowersFollow
1,298FollowersFollow
2,210SubscribersSubscribe

Nepečena kesten pire torta sa puuuuno šlaga

Pošto mi je sin merkao već danima kesten pire na ledu...prava prilika da ga izvadim odatle je bila njegov rodjus 🙂 Pošto je kesten pire najbolji u kesten pireu sa šlagom 🙂 , ovo je tortica koja mnogo podseća na isti a upakovana je u kalup 🙂 Mnogo je ukusna, mnogo je kremasta, brza je i mnogo laka za pripremu. Svega mnogo...ali kada se krene na nju...nikad mnogo i nikad dosta 😉

Cimet štapići od kuvanog testa

Ko voli cimet, biće da će voleti i ove štapiće. Prave se od testa sličnog onome za eklere ili princes krofne. Naravno, sve su to varijacije, pa ko koji recept "ubode" kao baš onaj koji voli najviše.

Pogača sa kajmakom na relaciji Subotica – Kruševac

Da ne smorim mnogo, uvek štedimo i sve nam žao da navalimo na gore pomenuti kajmak i sir...kako bi što duže ostalo. Ovaj put, žrtvovala sam deo u divnu, meku, ukusnu pogaču, a sve u nadi da ćemo se što skorije ponovo videti.