Delimano vas nagradjuje Nutribulletom za avgust

dana

Print Friendly, PDF & Email

Stigao je 5-ti u mesecu i vreme je da proglasimo pobednicu (jer samo cure učestvuju, momci nešto nisu aktivni u receptima 😉 ) za avgust. Nagradna igra „Delimano nagradjuje“ uveliko traje i nastavlja se i u sledećem mesecu. Iskoristite priliku i učestvujte i vi u borbi za veoma lepe nagrade!

Prelepa nagrada od Delimana!

Kako ste mogli pročitati u naslovu, za avgust, Delimano vas nagradjuje prelepom i vrednom nagradom – Nutribulletom. Ako ste nas pratili, videli ste da je Nutribullet veoma korisna spravica u domaćinstvu, koja radi svašta 🙂 Više o tome šta sve Nutribullet može, pročitajte OVDE.Nutribullet 2Verujem, da će dobitnica ove nagrade uživati koristeći ovaj divan aparat! Ako pak, kojim slučajem, već uživa u Nutribulletu i njegovim mogućnostima, nadamo se da će ga sa radošću podeliti sa nekom njoj dragom osobom.

Pobednica nagradne igre Delimano nagradjuje za avgust

Kako smo najavili ranije, merilo po kojem biramo pobednika u nagradnoj igri „Delimano nagradjuje“ jeste sveukupna posećenost recepata po autoru, a objavljenih u mesecu za koji biramo pobednika. Ovaj mesec, avgust 2016. godine, taj autor je Tackica! Ona nam je poslala mnogo lepih recepata, raznovrsnih, lepo objašnjenih i fotografisanih. Hvala Tackici na učestvovanju u nagradnoj igri, nadamo se da ćemo se i dalje družiti na našim stranama.500x90-banner-recept-5Takodje, pozivamo sve dosadašnje, kao i sve potencijalne učesnike nagradne igre, da se ohrabre, da budu istrajni, da dele na društvenim mrežama recepte koje su poslali u mesecu za koji se dodeljuje nagrada i da time povećaju šansu da njihovi recepti donesu najviše poseta i samim time, da osvoje vrednu, lepu i korisnu nagradu!

Još o nagradnoj igri pročitajte OVDE.

Naglašavam da merilo pobede nije broj poslatih recepata, nego njihova ukupna posećenost, ali se ujedno očekuje i lepa fotografija kao i jasno i uredno objašnjenje.

Pobednici još jednom čestitamo od srca, zahvaljujemo joj se na učešću i pozivamo ostale da učestvuju!

Recepte šaljite preko stranice POŠALJI RECEPT.adminhttps://www.kuvajmo-blogovski.com/
Iza admina, ponekad se krije mangup, ponekad Kokica. To vam je - faktor iznenadjenja 🙂 Ono što admin radi - jeste da brine o sajtu, a za to smo zaduženi oboje, gos'n i gospo'ja Major 🙂
89,053FansLike
85FollowersFollow
3,388FollowersFollow
1,550FollowersFollow
1,304FollowersFollow
1,950SubscribersSubscribe

Štapići od pilećeg belog mesa sa susamom

Veoma jednostavno a opet, malo drugačije pohovano meso. Tačnije...ovo mu dodje neko meso u kaputu 🙂 . Brzo se priprema a odlično služi uz slatko – kiseli umak sa ananasom.

Zeleni mafini

Pošto smo u konstantnoj potrazi kako proizvesti spanać u obliku u kojem će ga naše mladje dete pojesti, evo jednog...čini mi se, uspešnog pokušaja. Tačnije, veoma uspešnog, pojeo je „čak“ tri mafina! Pri tome...dida nam je uspešno „uzgajio“ spanać u dvorištu, te se treba trošiti i trošiti. Ovo je početak te akcije 🙂

Štrudla od sira sa domaćim korama

Kontam - to se ne može naučiti čitajući - može samo vežbajući. Dakle - vežba i upornost, plus - "saradljivi" ukućani iliti "onikojihoćesvedapojeduukućani", kakvi su moji.