Dragi naši, na našu i vašu radost, nagradni konkurs firme Vitapur se nastavlja. Od sada, pa do 30.12.2016. godine primaćemo vaše recepte. Pobednika planiramo da proglasimo 31.12.2016. godine, ako nam ne pošaljete mnogo recepata u zadnji čas 😉 jer tada nećemo biti u mogućnosti da ih sve obradimo do predvidjenog roka 🙂 (i nama su praznici 😉 ) Eto, to je naša mala molba 🙂

Zauzvrat, sa radošću vam najavljujemo da je ovaj put Vitapur pripremio nagrade za prvo, drugo i treće mesto. Verujte, biće vredno boriti se za njih.

vitapur-kuvajmoblogovski-banner-728x90px

Sa čime vas Vitapur nagradjuje ovaj put?

Da vas ne držimo u neizvesnosti, evo spisak nagrada:

 1. Nagrada
  3PLY čelični vok sa čeličnim poklopcem INFO OVDE
 2. Nagrada
  2-delni set keramičkih tiganja Eco Cook  INFO OVDE
 3. Nagrada
  2-delni set kamenih pekača Hot Stone INFO OVDE

Da biste učestvovali u nagradnom konkursu „Vitapur vas nagradjuje“ potrebno je da sa nama delite vaše najbolje recepte. Mi ćemo se potruditi da za pobedničke recept izaberemo zaista zanimljive i posećene recept. Zauzvrat, Vitapur će vas nagraditi prelepom nagradom.

Molbica koju bi Vitapur i vaš Kuvajmo Blogovski imali za vas, jeste da, ako osvojite nagradu, pripremite nešto u posudju koje dobijete kao nagradu, fotografišete i podelite sa nama u vidu recepta.

Period trajanja konkursa

Nagradni konkurs „Vitapur vas nagradjuje“ počinje sada i traje do 30.12.2016. godine. U tom periodu ćemo primati i objavljivati vaše recepte. U konkursu učestvuju svi recepti primljeni zaključno sa 30.12.2016. godine. 31.12.2016. godine ćemo proglasiti recepte koji su pobedili na konkursu.

Uslovi za objavu recepta

 • jasno napisan recept, koji zadovoljava sve što se traži u formi pošalji recept
 • jasna fotografija pripremljenog jela, kolača ili slično
 • da ste autor fotografije vi i da ste svojim rečima napisali recept

Par saveta za uspešno učešće na konkursu

Potrudite se da vaši recepti budu zaista zanimljivi. Ponekad su i najjednostavniji recepti zanimljivi, ako su prikazani na pravi način.

Dobra fotografija uvek pomaže 🙂 Stavite akcenat na jelo koje ste pripremili, neka privuče poglede i izazove vodicu da poteče na usta.

Lepo objašnjenje poziva da se pogledaju i drugi recepti koje ste vi poslali. A što je najvažnije, stvaraju i osećaj sigurnosti da se taj recept i isproba, a zato smo svi i ovde, zar ne?

Puno sreće!

Radosno vas čekamo sa novim receptima. Želimo vam puno sreće prilikom učešća na konkursu. Razmišljajte o učešću rukovodeći se time…da nije uvek sve u brojevima, nego ima mnogo više u kvalitetu, možda vam pomogne da baš vi budete ti koji će osvojiti nagradu!

Recepte šaljite ovde: POŠALJI RECEPT

Ako još niste registrovani na našem sajtu, to učinite preko crnog menija, tik uz datum – na odeljku Ulogujte se / Pridružite se.