Dragi naši, verovatno ste primetili (teško da niste) da smo ostvarili veoma lepu i uspešnu saradnju sa firmom Delimano. Kako je do toga došlo i zašto uopšte 🙂 ?!

Kao „kuhinjski moljac“, ponekad svojevoljno, ponekad baš i ne, jer mi – devojčice, devojke, žene – to tako moramo 😉 , zaista volim da priuštim sebi dobar kuhinjski aparat, kvalitetan sud, nekog korisnog pomoćnika i slično. Odavno „šmekam“ i planiram da u našu kuhinju uvrstim kvalitetne Delimanove proizvode.

720x90-banner-stone-legendUpravo iz tog razloga, sa divnom i veoma saradljivom (to je reč koja mi je potrebna, a da li postoji – ne zna se 😉 ) ekipom Delimana, dogovorili smo se da mi koristimo njihove proizvode i ako smo zadovoljni – iste reklamiramo. I naravno, nismo se pokajali. Takodje, Delimano nagradjuje i naše autore divnim poklonima, u koje ćete se tek uveriti. Za sada je kao poklon „pao“ Chopper Clarity Pro, a šta će još biti, u to će te se tek uveriti!

Do sada ste imali priliku videti na delu Nutribullet u našoj kuhinji, zatim Spiralizer, sada je na red za testiranje (i uživanje) stigla i Stone Legend plitka šerpa. Kao i njeni prethodnici 🙂 i ona je oduševila (a ne…, da li je…)!

Pre nego što pomislite da je ovo samo još jedna naduvana reklama, ostavite prostora da mi verujete kada vam kažem, ovaj sajt je naše „luče“ 🙂 Zaista ga jako volimo, već duže vreme negujemo i ne bismo dozvolili da mu se išta desi 😉 . E, upravo iz tog razloga, ne bismo se sa njim upuštali u avanture u koje ne verujemo, pa samim time ni u druženje sa Delimanom i njegovim proizvodima.

Specijalan popust do 31.08.2016. za Stone Legend plitku šerpu

Ono što smo Delimano i mi želeli da poklonimo vama, kako bismo vam uzvratili za vašu vernost i posete, jeste mogućnost da upravo zato – što ste naši posetioci, imate šansu da kupite neki Delimanov proizvod jeftinije.

U to ime, samo za vas, verni naši posetioci 🙂 Delimano je pokrenuo akciju sa 40 % popusta za kupovinu Stone Legend plitke šerpe uz promo kod: BLOGOVSKIDELIMANO koji važi do 31.08.2016.

Akcija je istekla!

Šta to znači? To znači da kada odete na sajt Delimana i stavite u korpu Stone Legend plitku šerpu, u polje za promo kod treba da unesete gore navedeni kod: BLOGOVSKIDELIMANO i cena za šerpu će biti umanjena za čitavih 40% odnosno, sa promo kodom će koštati 2.390,00 dinara, što zaista nije mnogo za ono šta dobijate.

720x90-banner-stone-legendOva akcija važi do 31.08.2016. godine i ako možete, iskoristite je. Mi smo veoma radosni da smo u saradnji sa Delimanom mogli da vam pružimo ovu šansu. Iskreno vam kažem, ako volite kuvati i volite kvalitetno i praktično posudje, ovo je odlična šerpa.

Naše iskustvo sa Stone Legendom

IMG_4094Mi smo je testirali za pečenje pogače, gde se pogača apsolutno ne lepi za dno. Onda je pala gibanica, za koju je ova šerpa al’ taman dimenzija 🙂 Takodje – nema potrebe za podmazivanjem niti dodavanjem ulja – gibanicu možete prevrnuti iz šerpe na velik tanjir, ostaće ujedno, a dno šerpe čisto. I, biće malo lakša za stomak 🙂

Posle smo je isprobali u varijanti „i gore i dole“ iliti pripremiti osnovu jela na ringli, pa u istoj šerpi, IMG_4265 (1024x768)bez dodatnog posudja, nastaviti sa pečenjem u rerni. I ova akcija je bila veoma uspešna, pravila sam makarone sa sirom i kobasicom… gde je sos pripremljen na ringli, dodati sastojci, pa sve, „cakum – pakum“ prebačeno na pečenje. Savršeno. Opet – šerpa čista, tj. samo je potrebno oprati je toplom vodom (može i malo deterdženta, a ne mora).

IMG_4308E da, pravila sam i koh od griza, gde sam stavila u šerpu mleko da se greje, pa skuvala griz, dodala ostale sastojke i opet, pravac u rernu na pečenje. Pazite 😉 kad mi mleko nije zagorelo, a kada smo sljuštili koh – šerpa je bila kakva? Čista. Stvarno. Bez zezanja. Opet, topla voda i kraj.

Recepti na ovu temu – uskoro 🙂

I – to uopšte nije mala šerpa. Naprotiv. Uspešno hrani četvoročlanu porodicu koja ima zdrav apetit (da to tako lepo krstimo 😉 ). Što se nas tiče, mi sretni i zadovoljni, a što ne biste bili i vi?