Novine koje smo pripremili za vas

dana

Print Friendly, PDF & Email

Dragi naši, sa novim mesecom stižu i novine na naš i vaš sajt. Kako ste verovatno primetili, malo smo se osvežili. Cilj ove promene je veći ponuda sadržaja na dohvat ruke za vas.

Na početnoj strani imate ponudu raznih recepata, grupisanih po kategorijama jela i potkategorijama. Takodje, osvežavanjem stranice uvek dobijate nove recepte.

PROVIRI NA POČETNU STRANICU

Za traženje odredjenog recepta uvek možete koristiti lupu u gornjem desnom uglu. Dobićete ispod samog polja za pretragu neke od mogućih rezultata pretrage, a možete prikazati u novoj stranici i sve.

U najgornjem meniju imate razne strane koje vas mogu zanimati, od prijave i odjave, do bloga, strane za pošalji recept do kontakta itd, a u glavnom meniju imate recepte rasporedjene po kategorijama, po „svežini“ kuvanja, a većinu u slikama.

Takodje, ispod svakog odeljka na glavnoj, početnoj strani, imate strelice kojima se, ne otvarajući novu stranu, možete kretati po grupama recepata i pronaći nešto zanimljivo za vas.

Kada odaberete jednu kategoriju, imaćete u gornjem desnom uglu mogućnost da recepte sortirate po tome da li su najnoviji, po njihovoj popularnosti, da odaberete nasumičan raspored…

E da…još, ispod svakog recepta imate povezane recepte u istoj kategoriji, ili recepte od istog autora, što god poželite gledati…Istražujte i nadajmo se – uživajte.

Nadamo se da ćete vremenom zavoleti to što smo za vas pripremili.

Ono što je još novo, jeste da smo za vas pripremili, od današnjeg dana, novu nagradnu igru za vas, a o tome ćemo vas još obavestiti u toku dana.

Veliki pozdrav od nas, mangupa & Kokice!adminhttps://www.kuvajmo-blogovski.com/
Iza admina, ponekad se krije mangup, ponekad Kokica. To vam je - faktor iznenadjenja 🙂 Ono što admin radi - jeste da brine o sajtu, a za to smo zaduženi oboje, gos'n i gospo'ja Major 🙂

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

89,075FansLike
85FollowersFollow
3,388FollowersFollow
2,305FollowersFollow
1,300FollowersFollow
2,210SubscribersSubscribe

Krompir salata sa prazilukom i kikirikijem

Suština - ovo je zaista jako ukusna salata. Veoma često smo znali navaliti na nju onako...bez ičega kao prilog. Pardon, salata bi trebala biti prilog, ali nama bude glavno jelo 😉 Glavni junak salate - kikiriki i nemojte je ni praviti ako ćete ga izostaviti. Jednostavno - nije to to!

Napravite kondenzovano mleko na brzaka

Kondenzovano mleko je u suštini mleko iz koga je "izvučena" voda 🙂 Ono koje nas danas zanima (koga zanima, jel) jeste u stvari, zasladjeno kondenzovano mleko, a do kojeg dolazimo dugo kuvajući zasladjeno mleko. Ali, ne i u ovom receptu 😉