Novine koje smo pripremili za vas

dana

Print Friendly, PDF & Email

Dragi naši, sa novim mesecom stižu i novine na naš i vaš sajt. Kako ste verovatno primetili, malo smo se osvežili. Cilj ove promene je veći ponuda sadržaja na dohvat ruke za vas.

Na početnoj strani imate ponudu raznih recepata, grupisanih po kategorijama jela i potkategorijama. Takodje, osvežavanjem stranice uvek dobijate nove recepte.

PROVIRI NA POČETNU STRANICU

Za traženje odredjenog recepta uvek možete koristiti lupu u gornjem desnom uglu. Dobićete ispod samog polja za pretragu neke od mogućih rezultata pretrage, a možete prikazati u novoj stranici i sve.

U najgornjem meniju imate razne strane koje vas mogu zanimati, od prijave i odjave, do bloga, strane za pošalji recept do kontakta itd, a u glavnom meniju imate recepte rasporedjene po kategorijama, po „svežini“ kuvanja, a većinu u slikama.

Takodje, ispod svakog odeljka na glavnoj, početnoj strani, imate strelice kojima se, ne otvarajući novu stranu, možete kretati po grupama recepata i pronaći nešto zanimljivo za vas.

Kada odaberete jednu kategoriju, imaćete u gornjem desnom uglu mogućnost da recepte sortirate po tome da li su najnoviji, po njihovoj popularnosti, da odaberete nasumičan raspored…

E da…još, ispod svakog recepta imate povezane recepte u istoj kategoriji, ili recepte od istog autora, što god poželite gledati…Istražujte i nadajmo se – uživajte.

Nadamo se da ćete vremenom zavoleti to što smo za vas pripremili.

Ono što je još novo, jeste da smo za vas pripremili, od današnjeg dana, novu nagradnu igru za vas, a o tome ćemo vas još obavestiti u toku dana.

Veliki pozdrav od nas, mangupa & Kokice!adminhttps://www.kuvajmo-blogovski.com/
Iza admina, ponekad se krije mangup, ponekad Kokica. To vam je - faktor iznenadjenja 🙂 Ono što admin radi - jeste da brine o sajtu, a za to smo zaduženi oboje, gos'n i gospo'ja Major 🙂

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

88,946FansLike
85FollowersFollow
3,388FollowersFollow
2,690FollowersFollow
1,298FollowersFollow
2,210SubscribersSubscribe

Štapići od pilećeg belog mesa sa susamom

Veoma jednostavno a opet, malo drugačije pohovano meso. Tačnije...ovo mu dodje neko meso u kaputu 🙂 . Brzo se priprema a odlično služi uz slatko – kiseli umak sa ananasom.

Sladoled torta – odlična!

Ovo je jedan od onih...nepogrešivih odabira. Decu je najčešće teško oduševiti tortama, obično se torte razvlače po tanjirima na rodjendanima, mi odrasli smo već nešto drugo. Ali, ova torta uvek prolazi. Jako je puno vremena prošlo od kada sam je zadnji put pravila, pa sam odlučila da je vreme da je izvučem iz "naftalina". Sastojci su veoma jednostavni, a konačan rezultat, prilično zadovoljavajući. Problem - ovo je dupla porcija, a isparila je 😉

Sos od višanja

Sos od višanja je nešto što, čini mi se, ili volite ili ne volite. Neko jednostavno ne voli slatko uz pečeno meso. Meni - ništa bolje nego ovaj sos preko fino pečenog vrata ili sličnog komada mesa.