Pobednica nagradne igre šef kuhinje u januaru

dana

Print Friendly, PDF & Email

Polagacko je prošao i januar…stiglo je vreme da proglasimo šefa kuhinje za protekli mesec. Odlučili smo da je za januar pobednica Snežana Knežević.

Kao vernoj autorki, zahvaljujemo joj se na aktivnom učešću i čestitamo joj na pobedi. Posetite njene recepte i uverite se. Ona u svojoj kuhinji koristi malo drugačije sastojke nego što su uobičajeni i njeni su recepti prilagodjeni bezglutenskoj ishrani.

Još jednom, čestitamo i hvala na učešću! Ostale autore i nove autore pozivamo da se i nadalje družimo i delimo recepte.

Više o nagradnoj igri OVDEadminhttps://www.kuvajmo-blogovski.com/
Iza admina, ponekad se krije mangup, ponekad Kokica. To vam je - faktor iznenadjenja 🙂 Ono što admin radi - jeste da brine o sajtu, a za to smo zaduženi oboje, gos'n i gospo'ja Major 🙂

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

89,078FansLike
85FollowersFollow
3,388FollowersFollow
1,736FollowersFollow
1,305FollowersFollow
2,070SubscribersSubscribe

Pikantna šarena proja

Proja – beskonačan broj kombinacija. U ovom slučaju, ja odabrah neku pikantnu verziju i naišla je na odobravanje ukućana a i šire. Količina je ispala...pa...poprilična, za jednu veliku tepsiju plus jednu manju, no, možda se to može skrkati sve u jednu pa dobiti malo deblju proju.

Meksičke tortilje na jednostavan način

Da li su prave meksičke ili neka domaća varijanta sa ukusima karakterističnim za Meksiko – nemam pojma, no...da su bile ukusne – bile su. Da su bile ljute – i to su bile. Ipak, svi smo jeli, pa i deca i niko nije bljuvao vatru.

Pekarske kifle mekane kao duša punjene sirom

Zaista su divne, mekane, vazdušaste, izdašne. U osnovi, prave se prazne, ali sam se ja odlučila da ih malo "pojačam" sitnim sirom i pavlakom. Obe varijante su odlične!