Pobednički recept za mesec april 2015

dana

Print Friendly, PDF & Email

Dragi naši,

Kako smo i obećali, na današnji dan proglašavamo pobednički recept za mesec april 2015. godine. Odluku smo doneli pregledom Google Analytics – a, gde se recept Kapri torta od jagoda autorke 123456789jellena pokazao kao najgledaniji od recepata koje smo primili u mesecu za koji biramo pobednika.

Čestitamo pobednici, ona je osvojila simboličnu nagradu od 1.000,00 dinara i nadamo se da će i dalje učestvovati u deljenju recepata na našim stranama.

Svim ostalim učesnicima poručujemo da se trude i dalje, možda baš oni osvoje nagradu za mesec maj. Važno je da delite recepte, kako bi isti dospeli do što više posetioca i time bili čitaniji, te nagradu približili upravo vama.

Mali savet, ovaj recept je veoma lepo ispraćen fotografijama postupka, možda je baš to doprinelo da bude posećen više od ostalih.

Želimo svima puno sreće naredni put!

mangup & Kokicaadminhttps://www.kuvajmo-blogovski.com/
Iza admina, ponekad se krije mangup, ponekad Kokica. To vam je - faktor iznenadjenja 🙂 Ono što admin radi - jeste da brine o sajtu, a za to smo zaduženi oboje, gos'n i gospo'ja Major 🙂

Leave a Reply

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

88,946FansLike
85FollowersFollow
3,388FollowersFollow
3,576FollowersFollow
1,298FollowersFollow
2,210SubscribersSubscribe

Kupus čorba sa mlevenim mesom i paradajzom

Možda će vam se na prvi pogled učiniti da je ovo zapravo sladak kupus sa mesom. A možda će vam se isto to učiniti i na prvi ukus 😉 Ali, nije to baš to. Ali, liči. Ovo je varijacija sa mlevenim mesom, ne sa kockama mesa, u čorbi imate i malo pirinča. Paradajz pelat mu daje još malo gustine.

Kako da napravite samo-rastuće brašno?

Elem, samo-rastuće brašno iliti self-rising flour, dosta često možete pronaći u receptima po stranim sajtovima. Takodje u njihovim radnjama. Ali, ne baš i u našim ili barem ne u subotičkim...

Krompir u kori poznatiji kao krompir u gaćama

E, u toj su se rerni pekli odlični krompiri u gaćama. Nekako, mene asociraju na zimu, neku toplinu, nedostaje još samo malo snega, ali rano je da ga prizivamo (mada, svakako neće doći...)!