Pobednički recept za mesec novembar 2013

dana

Print Friendly, PDF & Email

Dragi naši, posle dosta razmišljanja i preturanja po receptima objavljenim u mesecu novembru, došli smo do odluke da ne možemo odabrati jedan pobednički recept za mesec novembar 2013 koji bismo nagradili, nego će to ovaj put biti autorka. Reč je o autorki Olgi.

Naime, pored toga što je poslala jako velik broj recepata propraćen odličnim fotografijama, skrenula nam je pažnju na korisnost otvaranja kategorije posna jela i kolači, što smo mi propustili da uradimo. Pri tome, želim da naglasim, da ni u kom slučaju broj poslatih recepata ne igra ulogu pri izboru pobednika!

Upravo u toj kategoriji, obogatila nas je (u društvu ostalih autorki) velikim brojem recepata za pripremu kako posnih jela, tako i posnih kolača na razne načine.

Hvala na savetu, hvala na receptima i odličnim fotografijama.

Čestitamo pobednici i pozivamo sve ostale autore da i dalje učestvuju u igri.

Hvala svima koji su učestvovali i time obogatili Kuvajmo B(l)ogovski novim, odličnim receptima!adminhttps://www.kuvajmo-blogovski.com/
Iza admina, ponekad se krije mangup, ponekad Kokica. To vam je - faktor iznenadjenja 🙂 Ono što admin radi - jeste da brine o sajtu, a za to smo zaduženi oboje, gos'n i gospo'ja Major 🙂

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar
Molimo Vas, unesite Vaše ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

88,946FansLike
85FollowersFollow
3,388FollowersFollow
4,172FollowersFollow
1,298FollowersFollow
2,210SubscribersSubscribe

Erikin recept za božićni kolač Stollen

Ovo je tradicionalni božićni kolač, koji možete pripremiti 2 - 3 nedelje pre Božića. Naravno, ima mnogo različitih recepata i za ovaj kolač, te nemojte zameriti ako se baš ne slaže sa nekim koji ste vi probali ili pravili.

Rustični beli hleb

Ovako pripremljen hleb je lep, veoma je ukusan, korica je hrskava. Dopašće vam se. Sama priprema doduše traje dugo, u smislu da ima dosta čekanja izmedju narastanja testa, hleba, pa pečenja i onda malo čekanja da se prohladi. No, u suštini, vi sami nemate puno posla oko njega.

Čupavci

Nedavno sam malo cunjala i naišla kod Vere na recept za iste. Naravski da sam ga odmah isprobala i evo rezultata u fotkama a i recepta uz njih. Malo sam dodala na čokoladni preliv svega po malo, jer se uvek bojim da neće biti dosta 🙂 .