Naravoučenije za dvoje

dana

Print Friendly, PDF & Email

U mojoj porodici (pokojna baka i pokojna keva) bilo je kolača, krempita i torte, a mi klinci smo sve to pod skupnim nazivom zvali KOLAČI.

Dakle, pravim ja kolače (za druge ljude to je pita od jabuka). Kažem burazeru da će biti sa jabukama, orasima i makom. Kupim ja lepo sve što je potrebno. Ispeče se, ostavim da se malo ohladi, secnem burazu dobar komad, on kaže da nije pečen, i kao da jede žvakaću gumu. Pojma nemam u čemu je problem. Sledeće nedelje opet pravim, ne valja, ne valja!

Da skratim, kupio pogrešno testo, i to dva puta za redom. Nisam ni gledao šta piše, a ono pisalo: TESTO ZA GIBANICE! Jednostavno, nisam obratio pažnju, izgleda ponela me ona Gibenica od pre mesec i ko zna koliko dana! Dakle, pogledaj pet-šest puta, da ne ispadne Naravoučenije za Dvoje.

Stevo od Kuvarluka



4 KOMENTARA

  1. Pa dobro, Kokice na ove stvari utiče mnogo činilaca; krečana već odavno proradila, pomalo i godine i još sto izgovora, ali ponajviše nemar i koje gramče neozbiljnosti. Lepi pozdravi!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar
Molimo Vas, unesite Vaše ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

88,946FansLike
85FollowersFollow
3,388FollowersFollow
4,172FollowersFollow
1,298FollowersFollow
2,210SubscribersSubscribe

Slane kifle punjene filom od mesa odlične za užinu

Da vam kažem, znate kako deca čekaju kraj škole? E, ja ga čekam još više! Smorim se od spremanja sendviča svako jutro... Ono, radim kao na pokretnoj traci, mažem slažem, "salvetiram", pakujem... Kada dodje raspust, kud koji mili moji, pa se tako i ja raspustim...

Njoke u paradajz sosu sa mocarelom

Inspiracija za ovo jelo ponovo je došla sa sajta Memorie di Angelina. Sam ukus veoma podseća na patlidžan u parmezanu i paradajz sosu, objavljen nedavno, ali, patlidžan je u ovom slučaju zamenjen njokama. Isprobajte, nije teško pripremiti, ali spremite se da ne traje kratko.

Sunčani smoothie iliti napitak od lubenice banane i još ponečeg

Ovom prilikom, mućkaćemo malo u Nutribulletu. No, nadalje to neće biti malo, pošto nam se osladilo i sada smo spremni da isprobavamo razne varijante. Ono što želim da napomenem jeste da je Nutribullet odličan način da unesete malo više zdravlja u svoj organizam.