Home Marketing

Marketing

Šta je ono što možemo da vam ponudimo?

Brendirana pozadina – tip oglašavanja gde je pozadina svake stranice našeg sajta rezervisana za vas i na ovaj način vaš proizvod se nudi svakom posetiocu našeg sajta.

Banner sa strane – gde svaki recept prikazuje i vašu reklamu.

Sponzorisani recepti – reklamiranje proizvoda koji se mogu povezati sa receptima, da li neki od sastojaka ili posudje. Vi nam poklanjate, mi isprobavamo i reklamiramo kroz recepte, obične ili po dogovoru to mogu biti i video recepti.

Ovakav vid reklamiranja je veoma isplativ, a iz razloga što je to reklama u vidu banera koja ostaje trajno na našem sajtu u pomenutim receptima.

Nagradni konkursi – organizuju se za naše autore, gde se biraju najbolji recepti ili najbolji autori, a vi ih nagradjujete vašim proizvodima.

Ovo je za firme takodje zanimljiv vid reklamiranja, pošto, jednako kao i sponzorisani recepti, ostaje trajno na našem sajtu, jer u svaki recept koji učestvuje u konkursu, stavljamo baner firme koja nagradjuje.

Takodje, ovo je odlična prilika za Vas, kao sponzora nagrade, da Vaš proizvod približite, kako autorima recepata, tako i posetiocima sajta.

Posebne promocije proizvoda po nižim cenama za posetioce sajta – ako želite, možete proizvod ponuditi na našem sajtu i samo za naše posetioce po specijalnim cenama.

Ako imate posebne ideje i predloge, otvoreni smo i za razmatranje istih.

88,946FansLike
85FollowersFollow
3,388FollowersFollow
4,172FollowersFollow
1,298FollowersFollow
2,210SubscribersSubscribe