Print Friendly, PDF & Email
Priprema: 10 min
Kuvanje: 20 min
Spremno za: 30 min

Jednostavna, ukusna i brza salata.

Sastojci:

600 gr pilećeg belog mesa
150 gr šunkarice
100 gr kačkavalja
200 gr pečenog kikirikija
450 gr majoneza
1 čaša kisele pavlake
po želji so

500x90-banner-recept-5Priprema:

1
Pileće meso obariti, pa ga iseckati na kockice, takođe na kockice iseckati i šunkaricu. Kačkavalj izrendati, a kikiriki izdrobiti.

2 Sve staviti u jednu vanglu, zatim dodati majonez, pavlaku i po želji posoliti, pa sve dobro sjediniti da se sastojci povežu. Pripremljenu salatu servirati u činijice.



Barosevic Jovankahttp://cokabgd89.blogspot.rs/
Mladna i vredna devojka koja voli da kuva. Uživam dok gledam kako meni dragi ljudi uživaju u mojim pripremljenim jelima. Rado svoje recepte delim sa drugima i uvek želim da naučim više , jer čovek se uči čitavog života.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar
Molimo Vas, unesite Vaše ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

88,946FansLike
85FollowersFollow
3,388FollowersFollow
4,172FollowersFollow
1,298FollowersFollow
2,210SubscribersSubscribe

Testo sa edamerom i prženom slaninicom

Da se vratimo na sam početak Kuvajmo B(l)ogovskog, sajta koji je u samom startu i osmišljen da bi početnicima kuvanje bilo pristupačno i jednostavno. U to ime - evo i ovog, vrlo jednostavnog recepta a odličnog jela. Možda je više neki savet ali testo bude super na ovaj način.

Sos od višanja

Sos od višanja je nešto što, čini mi se, ili volite ili ne volite. Neko jednostavno ne voli slatko uz pečeno meso. Meni - ništa bolje nego ovaj sos preko fino pečenog vrata ili sličnog komada mesa.

Salata od paprike pečene u tavi

No dobro, znam, znam, ne treba za ovo nikome recept, ali treba ideja. Ja bih na ovo totalno zaboravila ali me je mrzelo praviti punjenu papriku, pa mi je lakše bilo ispeći je i napraviti fašir.Kako? Lako.