Osveženje i novine na vašem omiljenom sajtu sa receptima

dana

Print Friendly, PDF & Email

Dragi naši kuvari, kuvarice, gurmani i gurmanke, zadnjih nedelja malo smo se aktivirali oko vašeg sajta i uveli smo neke novine.

Imali smo dve stvari na umu kad smo to radili, planirali. Jedna je bila da se osećate prijatno kod nas i da vam sve bude pregledno i jednostavno. A druga, potrudili smo se da budete sigurni na vašem i našem sajtu i da vaša konekcija sa nama bude kriptovana (ma sta to značilo, na našem sajtu se možete osećati sigurno).

Takodje, prošli mesec smo uveli ponovno nagradjivanje (kada smo kod toga – još malo pa ćemo odabrati i novi pobednički recept).

Eh da…još jedna sitnica, počeli smo praviti i video recepte, tu i tamo, zavisi kako nas slobodno vreme služi, zato da biste još lakše pripremili neka od jela. Ako imate sugestiju šta biste voleli videti kao video recept – slobodno predložite. Ako umemo i ako smo u mogućnosti, zašto da ne, možemo pokušati da pomognemo. Novosti možete pratiti na Kuvajmo Blogovski youtube kanalu, koji tek treba da se zakuva 🙂

Ono što smo zapravo hteli podeliti sa vama – jeste da smo mislili na vas i nadamo se da će vam se dopasti promene koje smo napravili 🙂

Budite slobodni da nam ostavite komentar na FB stranici, šta mislite i kakav vam je sada doživljaj biti na vašem omiljenom sajtu?

Hvala što ste sa nama, mangup & Kokica 🙂



manguphttps://www.suwireless.net/
Degustant koji voli da proba što drugi kuvaju!
88,946FansLike
85FollowersFollow
3,388FollowersFollow
4,172FollowersFollow
1,298FollowersFollow
2,210SubscribersSubscribe

Katmer kore – jednostavne i brze za pripremu

Neki dan sam, relativno brzački, napravila ove kore i mogu reći da će recept biti primenjivan na razne načine. Mogu se razvijati u pitu, mogu se zarolati, svašta možete sa njima, potrebna vam je samo ideja.

Punjeni fašir mafini

Ako imate kalupčiće za projice, ovo je odličan način da olakšate sebi a ujedno i da zanimljivo servirate fašir. Ukusno je i jednostavno za pripremu.

Torta od krompira (Gatto di patate)

Ono što je osnova ove torte su krompir, puter, parmezan. Dopunjava se sa još nekom vrstom sira i kuvanom šunkom ili šunkaricom. Doda se još malo začina i to je to. Vrlo jednostavan sastav za sasvim drugačiju torticu, koja može biti poslužena i kao glavno jelo.