Print Friendly, PDF & Email
Interesantan ukus, moram priznati da sam za ovaj recept mislila ma neeeće ga ukućani ni probati, kad ono, oduševiše se 🙂 Inspiracija je bila u Kokicinom receptu Rolat od starog hleba i celera.

Celer sam našla u frižideru koji je već počeo da odumire, pa rekoh da ga iskoristim na pametan način, ali nije bilo bajatog hleba pa rekoh – hajde ovo 🙂 . Ne znam u koju kategoriju bih ga smestila? Možda grickalice?

Priprema:

Celer kratko obariti u vodi kojoj ste dodali malo sirćeta i soli. Celer ocediti od vode i iseći na kolutove. Svaki kolut celera posoliti i uvaljati u brašno zatim u umućena jaja pa u susam. Pržiti u vrelom ulju da porumeni. Izvaditi na papirnu salvetu da se ocedi višak masnoće.



POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar
Molimo Vas, unesite Vaše ime

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

88,946FansLike
85FollowersFollow
3,388FollowersFollow
4,172FollowersFollow
1,298FollowersFollow
2,210SubscribersSubscribe

Juneći ragu sa domaćom testeninom

Generalno, ovako pripremljen ragu dobije fantastičan šmek, gust saft, pa baš i ako zahvatite kutlačom bez mesa, nećete mnogo pogrešiti. A meso, fantastično meko, ono kada se raspada, a ne da ga morate seći...

Čupavci

Nedavno sam malo cunjala i naišla kod Vere na recept za iste. Naravski da sam ga odmah isprobala i evo rezultata u fotkama a i recepta uz njih. Malo sam dodala na čokoladni preliv svega po malo, jer se uvek bojim da neće biti dosta 🙂 .